Política de Galetes

1. Ús de galetes

La pàgina web www.fadunito.com és titularitat de FADUNITO PRODUCCIONS, S.L. (d’ara endavant, TITULAR) amb domicili a C/ Major, 82 – 25200 (Cervera, Lleida) i amb NIF B25648122 utilitza galetes.

Les galetes són fitxers que es descarreguen al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma com utilitzi el seu equip.

A més, milloren el seu procés de navegació, ja que permeten que la pàgina web ofereixi a l’usuari informació que pot ser del seu interès en funció de l’ús que faci, del contingut de la mateixa.

En cas de no voler rebre galetes, si us plau, configureu el vostre navegador d’Internet per eliminar-les del disc dur del vostre ordinador, bloquejar-les o avisar-vos en cas d’instal·lació de les mateixes. Per continuar sense canvis en la configuració de les galetes, simplement continueu en la pàgina web.

2. Consentiment

Les galetes que utilitzem no emmagatzemen dades personals ni cap tipus d’informació que pugui identificar-vos, llevat que vulgueu registrar-vos de forma voluntària per utilitzar els serveis que posem a la vostra disposició o per rebre informació sobre promocions i continguts del vostre interès.

En navegar per primer cop per aquest lloc apareixerà un banner explicatiu de l’ús de les galetes. En continuar a fadunito.com ens indica que esteu consentint l’ús de les galetes esmentades, i en les condicions contingudes en la present política de galetes. Aquest consentiment és vàlid per un període de 13 mesos. En cas de no estar d’acord, envieu un correu electrònic a info@fadunito.com

3. Tipus i finalitat de les galetes

Les Galetes, en funció de la seva permanència, poden classificar-se en:

 • Galetes de sessió: caduquen quan l’usuari tanca el navegador.
 • Galetes persistents: caduquen en funció quan es compleix l’objectiu pel qual serveixen (per exemple, perquè l’usuari continuï identificat a la pàgina web i als serveis de la mateixa o bé quan esborrin manualment).

Les galetes en funció de la seva finalitat poden classificar-se de la següent manera:

 • Galetes de rendiment (tècniques i de personalització): Aquest tipus de galeta recorda les vostres preferències per a les eines que es troben en els serveis, de manera que no heu de tornar a configurar el servei cada vegada que visiteu. A mode d’exemple, a aquesta tipologia s’inclouen: ajustaments de volum de reproductors de vídeo o so i les velocitats de transmissió de vídeo que siguin compatibles amb el vostre navegador.
 • Galetes de geolocalització: Aquestes galetes s’utilitzen per saber en quin país us trobeu quan es demana un servei. Aquesta galeta és totalment anònima, i només s’utilitza per ajudar a orientar el contingut al vostre emplaçament.
 • Galetes de registre (tècniques i de personalització): Les galetes de registre es generen una vegada que l’usuari s’ha registrat o posteriorment ha obert la seva sessió, i s’utilitzen per identificar-vos en els serveis amb els següents objectius:
  • Mantenir l’Usuari identificat de manera que, si tanca un servei, el navegador o l’ordinador i en un altre moment o un altre dia torna a entrar en aquest servei, seguirà identificat, facilitant així la seva navegació sense haver de tornar a identificar-se. Aquesta funcionalitat es pot suprimir si l’usuari prem la funcionalitat ‘tanca sessió’, de manera que aquesta galeta s’elimina i la propera vegada que entri en el servei l’usuari ha d’iniciar la sessió per estar identificat.
  • Comprovar si l’usuari està autoritzat per accedir a determinats serveis, per exemple, per participar en un concurs.
 • Galetes d’anàlisi: Cada vegada que un Usuari visita un servei o informació de la pàgina web o una eina d’un proveïdor extern (Google Analytics, Comscore i similars que poden afegir-se a aquesta llista en cas que variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica a l’ordinador de l’usuari. Aquesta galeta que només es genera en la visita, servirà en properes visites als serveis de la pàgina web per identificar de manera anònima al visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:
  • Permetre la identificació anònima dels usuaris navegants a través de la galeta (identifica navegadors i dispositius, no persones) i, per tant, el recompte aproximat del nombre de visitants i la seva tendència amb el temps.
  • Identificar de manera anònima els continguts més visitats i, per tant, més atractius pels usuaris.
  • Saber si l’usuari que està accedint és nou o repeteix visita. Important: Excepte que l’usuari decideixi registrar-se en algun servei o contingut de la pàgina web, la galeta mai estarà associada a cap dada de caràcter personal que el pugui identificar. Aquestes galetes només seran utilitzades amb finalitats estadístiques que ajudin a l’optimització de l’experiència dels usuaris a la pàgina web.
 • Galetes publicitàries pròpies: Serveixen per gestionar el titular de la pàgina web si un Usuari ha visitat o no la publicitat que ha inclòs. També permeten la gestió dels espais publicitaris a la pàgina emmagatzemant dades del comportament de l’Usuari en la navegació per poder oferir anuncis publicitaris.
 • Galetes publicitàries de tercers: A més de la publicitat gestionada per la pàgina web en els seus continguts o serveis, podrà oferir als seus anunciants l’opció de servir anuncis a través de tercers («AdServers»). D’aquesta manera, aquests tercers poden emmagatzemar galetes enviades des dels continguts de la pàgina web provinents dels navegadors dels Usuaris, així com accedir a les dades que es guarden en elles. Les empreses que generen aquestes galetes tenen les seves pròpies polítiques de privadesa.

4. Com bloquejar o eliminar les galetes instal·lades

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del vostre navegador. Podeu trobar informació sobre com fer-ho en relació amb els navegadors més comuns als enllaços que s’inclouen a continuació:

Explorer:     https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Firefox:       https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

Safari:    http://support.apple.com/kb/ph5042

Us informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació de alguna galeta pugui impedir o dificultar la navegació o la prestació dels serveis oferts a la pàgina web.

5. Modificacions

La pàgina web www.fadunito.com titularitat del TITULAR, amb NIF i domicili esmentats al primer punt, pot modificar aquesta política de galetes en funció d’exigències legals, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Per aquesta raó, aconsellem als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris bé mitjançant la web o a través del correu electrònic als usuaris registrats.

Aquesta política de galetes va ser actualitzada el 3 d’agost de 2021 per adaptar-se al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, del 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD).