La gran família – Premi ARC 2006 al Millor espectacle de teatre de carrer.

Reconeixement artístic

Sobre fadunito

Qui som?

Fadunito és una companyia especialitzada en les arts de carrer per a tot tipus de públic. Es va fundar a l’octubre de 2003 sota la direcció de Ferran Orobitg Anglarill (Fadu) i Ivan Alcoba Piera (Nito).

Fadunito sempre ha cuidat els arguments dels seus espectacles. Temes com la col·laboració, la dieta mediterrània, la família, l’amor pel món del circ i la cultura escolar són els pilars de les produccions actualment en cartell. Van començar les seves actuacions a terres catalanes, però a partir de 2005 van obrir les portes per traduir i adaptar els seus espectacles, representant-los a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. Van passar de realitzar 120 actuacions el 2005 a 160 el 2006, arribant al punt àlgid el 2007 amb 190 actuacions.

Coneix el nostre equip

19

Anys

+20

Espectacles

+50

Col·laboradors

+35

països

Capa cabecera quiénes somos

Per què triar-nos?

Som una companyia de teatre de carrer compromesa amb l’excel·lència artística i la diversitat en cada actuació. La nostra passió per narrar històries autèntiques, la nostra dedicació a inspirar i educar a través de l’art, i el nostre compromís amb la inclusió fan que cada espectacle sigui una experiència única i enriquidora. Si busques emoció, innovació i una connexió profunda amb la comunitat, Fadunito és l’elecció perfecta per a tu. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge teatral i descobreix la màgia que creem en cada actuació.

Originalitat

A Fadunito, destaquem per la nostra originalitat en cada espectacle, fruit d’una feina i formació constants.

Experiència

Amb dècades d’experiència en teatre de carrer, oferim actuacions d’alta qualitat.

Creativitat

Explorem noves aproximacions artístiques en cada actuació, desafiant convencions i sorprenent el públic.

Connexió

Mantenim una connexió genuïna amb la societat i la comunitat que ens envolta per enriquir la seva vida cultural.

El nostre equip

users
Ivan Alcoba

Ivan Alcoba

Codirector

Com a codirector em toca fer de tot: faig d’actor, administrador, distribució estatal i producció, entre altres coses. També et puc cuinar uns caragols 👨‍🍳 Des de els inicis capitanejant la companyia, sempre envoltat de molt bona gent i grans professionals. El meu principal defecte o virtut és que sóc Clown i empresari… és una barreja explosiva!

Ferran Orobitg

Codirector

Amb una transformació i evolució constants. M’apassiona crear, passar d’una idea artística a la seva materialització. La meva obsessió és barrejar les Arts de Carrer amb la Salut i l’Educació, fondre les fronteres i demostrar la transversalitat inherent entre elles.

Ferran Orobitg
Dani Hernández

Dani Hernández

Departament de Comunicació

L’encarregat de captar la màgia que surt dels caps d’aquest parell. Disposat a fer que el món, a través de la pantalla, sigui capaç de viure el que Fadunito transmet al públic en els seus espectacles. Tinc la teoria que veig la vida més bonica a través de la meva càmera.