Translate:

El ritme de creixement de la companyia ha progressat de manera molt adient a les necessitats de l’empresa fins a arribar a tenir en cartellera 8 espectacles:

 • Ai, ai, ai! (teatre infantil de sala i amb 2 actors. Estrena 2004)
 • La gran família (itinerant carrer amb 4 actors. Estrena 2005)
 • El petit circ (itinerant carrer amb 4 actors. Estrena 2006)
 • Accessible. Projecte artistic i social. Estrena 2009)
 • La cuina de nassos (teatre infantil de sala amb 2 actors. Redirecció 2010)
 • La vida es un conte Conta contes de sala. Estrena 2010)
 • +75 Espectacle de carrer itinerant. Estrena 2010
 • Ceci 3.0 Espectacle de carrer.Estrena 2011
 • ExterNet. Instal.lació interactiva de comunicació. Estrena 2012.

L’exitós espectacle “La Gran Família” que es va estrenar al 2005 ha estat  mereixedor del premi ARC 2006 atorgat per l’Associació de Representants  de Catalunya, com a Millor espectacle de teatre de Carrer de l’any 2006.

Fadunito ha acurat sempre els arguments dels seus espectacles. Treballar el compartir, la dieta mediterrània, la família, l’apreci al món del circ i la cultura escolar són els motius dels espectacles que actualment estan en cartellera. L’última creació de Fadunito ha estat Accessible, un projecte que neix a partir de la formació en arts de carrer que va fer el ferran, durant el 2007-2009 a marsella, Fai ar.

La FAI AR, el lúnica formació de arts de carrer a Europa d’aquestes característiques. La formació es durant 18 mesos i son 15 persones de tot Europa les seleccionades, ja que esta subvencionada per l’Estat Francés i la comunitat Europea.

A partir d’aquest projecte, ACCESSIBLE, varen sortir dos espectacles més, +75 i Ceci 2.0, tots ells de carrer.

Fadunito.Com ha començat les seves actuacions en terres catalanes, però a partir de l’any 2005 va obrir portes per traduir i adaptar els seus espectacles per representar-los a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. Va passar de representar 120 actuacions l’any 2005 a 160 l’any 2006, essent l’any 2007 el més destacat amb 190 actuacions.

Al llarg d’aquests anys destaca la participació de Fadunito en diversos festivals i fires de renom:

 • 2005: Jerez de la Frontera, Festival Enclave de Calle de Burgos, Fira de Teatre de Tàrrega, FIT Festival Internacional de Cerdanyola del Vallès, La Mercè de Barcelona i per les Festes de Girona.
 • 2006: Festival de St. Patrick a Dublin (Irlanda) i al festival de Holanda Deventer op Stelten, FETEN a Gijón , i en fires nacionals com fira de Titelles de Lleida, Mostra d’Alcoi (país Valencià), Fira de Tàrrega, Fira d’arrel tradicional de Manresa , així com també a un gran nombre de festivals nacionals.
 • 2007: Festival de Teatre d’Alcázar de San Juan, Festival Internacional de Titelles de Redondela, festival de Holanda Deventer op Stelten,Festival de Sibiu (Romania, en el seu any com a capital europea) Fira de Teatre de Tàrrega, Feria de Gandia, Festival la Caja chica de Canaries entre altres.
 • 2008: Feria Estatal de León-Guanajuato Mèxic, Fira de Titelles de Lleida, Feria de los Sabores de Alcázar de San Juan, Encuentros Te Veo de Zamora, Festival Internacional Deventer op Stelten d’Holanda, Festival Internacional de calle de Alcorcón, Mostra de teatre de carrer de Aljaraque, Festival internacional de Carrer d’Aurillac (França), Festival de Teatre de Hazebrouch (França)
 • 2009: Fires diverses del territori espanyol, i varem estar a: França, Holanda, Suïssa, Austria, Alemanya, Dinamarca i Suecia.
 • 2010: aquest any varem estrenar dos continents nous actuant al festival Chaoyang spring Festival de Pekin, (Xina) i, a Tunisia, entre d’altres.
 • 2011: Vam anar a Les fires Europees més importants de teatre de carrer amb els espectacles nous , Ceci 3.0 i +75.
  Festival artes de calle de valladolid (Espanya) 26-27 maig
  Festival Namur en mai, (Belgica) 1-3 juny
  Festival de mirabilia (italia), 9-11 juny
  Festival viladecans (Espanya), 1-3 juliol
  Festival chalon dans la rue, (França) 20-23 juliol
  Festival de Aurillac (França), 20-23 Agost
  Fira de Tàrrega,(Espanya) 9-11 Setembre.
  Festival mundial de morionnettes, charleville, 17-20 setembre.

 

FADUNITO.COM
http://www.fadunito.com
info@fadunito.com
http://www.youtube.com/fadunitovideos